vlinder 450

 

Coaching en healing

Als je binnenkomt in mijn knusse tuinhuis dat kijkt over de polder en grenst aan de sloot, vertel je me onder het genot van een kopje koffie of thee wat je belemmert, waar je tegenaan loopt of waar je nog een antwoordt op zou willen hebben. Ik stel je wat vragen en voel wat er nodig is voor jou. Dan begint altijd de healing die ik een energietransmissie noem om dat het een healing is die ik doorgekregen heb en die precies bij mij en mijn werk past.

Een energietransmissie betekent het overdragen van energie. Ik mag als kanaal de energie vanuit de bron(God) of ziel, hoe het voor jou mag heten overdragen. De energie gaat stromen en gaat naar die plaatsen die op dat moment geheeld mogen worden. De energie gaat stromen terwijl je tegenover me zit, als ik je aanraak dan houd ik je handen vast. Dat wat in de weg staat naar een diepe verbinding met jezelf wordt losgemaakt. Ik voel en zie wat er gebeurd en vertel je wat er plaatsvindt. Diepe inzichten kunnen worden ervaren. De energie wordt ervaren als zacht en warm. Als blokkades worden aangeraakt kun je emoties voelen. Op een zachte manier worden de blokkades, emoties via mij afgevoerd, dat gaat helemaal vanzelf. Tijdens de energietransmissie praten we gewoon en wisselen we uit wat er gebeurt, soms maak ik als dat nodig is ook nog gebruik van andere technieken, en soms ga ik met je op reis om jou antwoorden te vinden.

Naast deze energietransmissie help ik je valkuilen van de mind te doorzien, inzicht te krijgen in jouw overtuigingen en is het uitgangspunt altijd het hier en nu.

Wat doet een coaching en healing (energietransmissie)?

  • brengt je dieper in verbinding met je bron                                            sized_girl-741011_1280
  • brengt je meer in je kracht: voor jezelf durven te gaan staan en je eigen waarheid uit te kunnen spreken
  • oude blokkades verdwijnen, waardoor meer ruimte ontstaat en beperkende overtuigingen en gewoonten als gevolg hiervan kunnen worden losgelaten
  • lichamelijke ongemakken kunnen verdwijnen
  • brengt je weer rust en het gevoel van thuis zijn bij jezelf
  • je energie gaat weer stromen en wordt in balans gebracht
  • verminderd de pijn of laat deze verdwijnen
  • door verhoogd bewustzijn tijdens de healing ervaar je inzichten en krijg je vaak handreikingen vanuit je ziel. Je weet weer welke richting je mag gaan.

Cliënten voelen zich na een sessie een stuk lichter. Een behandeling duurt 1 tot maximaal 1.5 uur en kost €70 (behandelingen die binnen 24 uur worden afgezegd kunnen in rekening worden gebracht.    

Gedicht

Laat mij als een boom zijn
Zoals een boom in de grond geworteld is
Zo zou ik in het leven willen staan
Vanzelfsprekend de seizoenen volgend
Bloesemen als het mijn tijd is
Bloeien als het warm genoeg is

Mijn bladeren laten vallen in volledig vertrouwen
Dat er een nieuwe bloeitijd komt
En kaal durven zijn
Om me te richten op innerlijke groei

Maar in plaats daarvan
Probeer ik het leven
Naar mijn eigen beeld te vormen
Door alles weg te snijden, knippen en te zagen                                        amazing-736885_1280
Wat me niet bevalt
Alsof ik het natuurlijk verloop
Van mijn leven kan controleren
Ik probeer te bloeien
Als de tijd nog niet rijp is
Als mijn bladeren vallen, verzet ik me hevig
Ik wil niet dat het gebeurt: niet nu, niet zo

Laat mij als een boom zijn
Natuurlijk en bereidwillig
De stroom van de omstandigheden volgend
Zo zou ik willen leven
En sterven…..

~ Anky Floris