Godinnen massage en intimiteitscoaching10487421_734474939943417_4272401083959668658_n

Een Godinnenmassage voor vrouwen heeft als uitgangspunt de tantrische Kashmir massage. Deze Kashmirische Tandava massage is een diep koesterende, intuïtieve, ontspannende, vloeibare en diep meditatieve helende massage die vanuit essentie wordt gegeven, je wordt gedragen, gestreeld en liefdevol gemasseerd. Het is een reis naar wie jij werkelijk ten diepste bent en wordt `de yoga van de aanraking` genoemd. De massage vindt op een matras plaats. Ik stem me op jou af en bied je een veilige ruimte waarin je wordt uitgenodigd om jouw innerlijke Godin te gaan ervaren. Tijdens deze koesterende massage vraag ik je om alles wat gezien en gevoeld mag worden te ontmoeten en te omarmen, of dit nu verdriet, boosheid, weerstand, plezier, ruimte of sensualiteit is. Juist om in die overgave jezelf liefdevol te openen en te ontvangen, kan jouw energie weer vrij gaan stromen en kun je wat je niet meer dient loslaten.

Voorbij alle conditioneringen van de mind is er de ruimte die je thuisbrengt in de `Liefde` die je al bent. Ook kun je inzichten krijgen die je weer verder helpen op je pad. Ik ben er voor je en ben jouw sister die je vanuit respect en gelijkwaardigheid door dit mooie proces heen leidt. Steeds aanwezig in wat het moment vraagt en wat jouw verlangens zijn.

Voor de sessie beginnen we met een kopje thee waarin je me kunt vertellen wat er in je leven speelt op dit moment, als je dat wilt. We stemmen ons af op elkaar d.m.v. meditatie en of dans voordat de massage begint, zodat je uit je hoofd en in je lijf helemaal aanwezig  en vanuit het nu de massage kunt ontvangen. Na de massage laat ik   je even bijkomen en praten we nog even na.

In principe wordt in de Kashmirische massage het lichaam bloot gemasseerd met warme olie om vloeibaarheid in de massage en acceptatie met alles wat er is te kunnen ervaren. Mocht je hier (nog) niet aan toe zijn en andere wensen hebben dan kunnen we daar afspraken over maken, zodat jij je veilig voelt. Ook is een massage op een massagetafel mogelijk. In tantra gaat het om bewustzijn en volledig leven in het hier en nu. In deze massage vinden er geen seksuele handelingen of uitwisseling plaats.

Intimiteitscoaching11828593_935371469853762_1062783722128906235_n

Allerlei ervaringen kunnen ervoor zorgen dat je blokkades hebt die te maken hebben met het moeite hebben met intimiteit. Die blokkades maken dat je jezelf en de ander niet vrij kunt ontmoeten en belemmeren je levensstroom, seksuele energie is levensenergie. Intimiteitscoaching is een combinatie van coaching, lichaamswerk, aanraking en massage. We gaan voorbij de concepten van de mind en maken contact met jouw essentie, daar waar alle antwoorden al aanwezigheid zijn. Want hoe fijn zou het zijn als je jezelf weer helemaal toe zou kunnen staan om weer voluit te kunnen genieten van intimiteit en aanraking.

Tarieven

Een Kasmir massage duurt totaal 2 uur (incl. massage en voorbereiding, en na gesprekje) en kost €100

Een sessie intimiteitscoaching duurt 1.5 uur en kost €80

“De massage die ik van Denise heb gekregen was heel diepgaand. Ik belandde in een versnelt innerlijk proces. Van afschuw voor blote aanraking, naar diep verdriet, innerlijk besef dat afkeer dienst had als bescherming en niet meer nodig, naar een keuze: doorgaan met wat niet dient of genieten van het moment , de massage en van zorgzame aanraking. Ik koos voor genieten in het nu, dit mooie lichaam als een tempel te eren en het fijn vinden aangeraakt te worden. Al die tijd voelde Denise precies wat nodig was en waar ik ruimte nodig had, zodat dit proces zich kon ontvouwen.Eindelijk viel alles weg en vond mijn lichaam het ok gemasseerd te worden en me sereen te voelen. Bedankt Denise. Jouw massage en begeleiding was werkelijk een geschenk.”
Quirien