vlinder 450Denise Welters

Mijn naam is Denise Welters, ik ben geboren in 1963 getrouwd en moeder van twee volwassen zoons. Na mijn middelbare school heb ik met veel plezier in de zorg gewerkt, eerst in een verzorgingshuis en later in de zorg thuis, waarin ik ernstig zieke mensen verzorgde en begeleidde in hun thuissituatie. Hier heb ik mijn passie gevonden voor stervensbegeleiding, waarin ik me vele jaren heb verdiept. Na 13 jaar in de zorg werken, voelde ik de behoefte om me verder te ontplooien in de richting van begeleiding. Ik ben bij het Leger des Heils gaan werken als begeleider en later als waarnemend hoofd van dak- en thuislozen met psychiatrische- en verslavingsproblemen. In de psychiatrie heb ik chronisch psychiatrische cliënten in hun thuissituatie begeleid. Tevens werd ik uitgeleend om voor een woningbouwvereniging bewoners die overlast veroorzaakten in een laatste kans traject te begeleiden. Dit werk heeft mijn blik enorm verruimd.

Na een persoonlijke crisis en een diep verlangen naar verbinding met mezelf ben ik de vierjarige hbo opleiding Polyenergetische therapie gaan volgen, omdat ik anderen graag wilde gaan begeleiden in bewustwordings processen. Polyenergetische therapie is een vorm van psychotherapie, waarbij wordt gewerkt met de meest succesvolle therapieën zoals NLP, hypnose, gesprekstherapie, visualisatie, energiewerk, regressie enzovoort. Deze opleiding is een ommekeer in mijn leven geworden en spiritualiteit kreeg een vaste plek in mijn leven. Ik ben dankbaar voor iedereen die mijn pad heeft gekruist, waardoor ik nu dit werk kan doen.     birds-687494_1280

Inmiddels heb ik bovenstaande technieken grotendeels losgelaten. Diepgaande innerlijke transformatie heeft er toe geleid dat ik vanuit een groot vertrouwen in de bron nu energietransmissies mag geven.  Geheel spontaan kreeg ik voor een sessie met een cliënt beelden en gedachten dat ik de handen vast mocht gaan houden houden. Met verwondering en dankbaarheid mag ik getuige zijn wat getransformeerd en gezien mag worden door bewustzijn op weg naar je ware zelf.  Er zit geen oordeel meer op en mijn persoonlijkheid staat er geheel buiten. Heerlijk om anderen te loodsen door dit bijzondere proces, niet meer als therapeut maar als begeleider van mens tot mens. Samen op weg naar innerlijke vrijheid. De natuur is een andere passie van me. Naast het feit dat mijn huis en praktijk uitkijken over de polder – waar ik elke dag weer van geniet – vind ik het heerlijk om er op uit te gaan. Bossen, bergen of het strand het is me allemaal even lief. Maar het liefst ga ik op vakantie naar de Pyreneeën; daar voel ik me  zo thuis.

Anderen beschrijven me als spontaan, krachtig en vol met compassie. Tijdens de sessies vind ik het vaak heel bevrijdend om met humor naar de situatie te kijken, samen lachen om alles wat de ‘mind’ ons doet geloven……

Ik heet je van harte welkom…